POSTOJEĆI KORISNICI

Dobrodošli natrag. Prijavite se ovde.

Prijava2_rs

NOVI KORISNICI

Ukoliko niste korisnik IDEA Internet prodavnice, registrujte se ovde

Registriraj2_rs

Super Kartica

Platnanovask
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Super Karticu - novi program lojalnosti.

Poštovani kupci i korisnici IDEA internet prodavnice,

Program lojalnosti Super kartica ponudio je potrošačima platnu super karticu koja omogućava veće uštede i odloženo plaćanje pri kupovini u odabranim trgovinama.

Platna super kartica omogućava odloženo plaćanje do 45 dana i kupovinu do 12 rata bez kamate, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera Idea, Roda, Merkator, NIS Petrol, Sberbanka, DDOR Novi Sad i Telenor.

Oni koji žele da postanu vlasnici platne super kartice ne moraju da primaju zaradu preko te banke.

Za izdavanje kartice, u skladu sa tržišnom praksom na osnovu Zakona i pravila NBS-a, radi procene kreditne sposobnosti, neophodno je da korisnik Sberbanci dostavi ličnu kartu, kao i dokaz o tromesečnim primanjima (u ovom slučaju administrativnu zabranu). Banka procenjuje kreditnu sposobnost klijenata i podatke dostupne u kreditnom birou na osnovu čega donosi konačnu odluku o iznosu odobrenog kreditnog limita.

Platna super kartica pripada grupi najprestižnijih Master kard proizvoda "world" za čije izdavanje je potrebna posebna licenca, a na tržištu Srbije jedino je poseduje Sberbanka. Kartica se može korisiti u celom svetu na svim prodajnim mestima i bankomatima koja prihvataju Master kard. Svi korisnici super kartice koji ne žele platnu super karticu, svoju postojeću super karticu mogu da nastave da koriste pod istim uslovima ko i do sada, dakle besplatno.


utorak 20.01.2015.
Index_povrataknapocetnu

Copyright Mercator-S d.o.o. 2015.Version - 4.17.5