POSTOJEĆI KORISNICI

Dobrodošli natrag. Prijavite se ovde.

Prijava2_rs

NOVI KORISNICI

Ukoliko niste korisnik IDEA Internet prodavnice, registrujte se ovde

Registriraj2_rs

Super Kartica

Skard
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Super Karticu - novi program lojalnosti.

Poštovani kupci i korisnici IDEA internet prodavnice,

Program Super Kartice uključuje više partnera, a Vi ćete kao član programa Super Kartice, sakupljati bodove pri svakoj kupovini u IDEA prodavnicama, NIS petrol i Gazprom benzinskim stanicama,Telenoru, Sberbanci, DDOR Novi Sad. Kako se mreža partnera bude širila, tako će se povećavati mogućnost sakupljanja bodova i ostvarivanja pogodnosti.

Kako biste koristili super karticu već pri sledećoj kupovini, neophodno je da se učlanite u program Super Kartice

Prijavite se u program Super Kartica već danas i počnite odmah da sakupljate bodove.
Svaka tri meseca, svima koji pređu definisani prag kod bar jednog od partnera, na kućnu adresu stiže knjižica sa bonovima za kupovinu i drugim pogodnostima.

Detalje o programu, načinu korišćenja Super Kartice, vrednosti bodova, ograničenjima i pragovima za nagrađivanje možete saznati na svim prodajnim mestima partnera, na internet stranici SuperKartica ili putem besplatnog Call centra 0800 301 300.

Napomena: Kada odradite proceduru prijave u programu Super Kartica, potrebno je da na svom profilu unesete broj Super Kartice. Kada se ulogujete na sajt kliknite na Moj račun, zatim Moj korisnički račun i na dnu stranice će se pojaviti prazno polje u koje treba da unesete broj kartice i kliknete na dugme Potvrdi promene. Broj Super Kartice je potrebno uneti samo jednom i biće upamćen za sve naredne kupovine.


utorak 02.07.2013.
Index_povrataknapocetnu

Copyright Mercator-S d.o.o. 2015.Version - 4.17.5